26. jun. 2012

Last Week #5
var den helt store begivenhed selvfølgelig Idas 4 års fødselsdag! Hun havde fødselsdag torsdag, som (heldigvis!) var en dejlig varm solskinsdag. Om formiddagen var haven fyldt op med 19 festglade børnehavebørn, masser af balloner, flagranker, popcorn, og hvad der ellers hører sig til en børnefødselsdag. 
Om eftermiddagen kom 2 hold venner og noget familie forbi til boller og kage, og de blev til hotdogs om aftenen. Det var en rigtig dejlig dag for os alle, som vi helt sikkert lever højt på i disse dage hvor vejret er knap så godt...

Vi havde samlet lidt småting sammen, og tøj fra netudsalg, som hun fik i en stor indpakket kasse, men det største hit var den pakke med stylter, sjippe - og svingetov, som jeg havde købt her hos LirumLarumLeg. Det blev selvfølgelig brugt hele dagen i haven:-)

Ellers går dagene (stadig) med specialeskrivning, så det er knap så spændende at berette om. Til jer, der var så søde at kommentere på sidste indlæg, kan jeg fortælle, at jeg slukkede computeren og gik i oprydnings- og rengøringsmode. Det resulterede så i, at jeg de sidste nætter har siddet til 2.30 og skrevet på specialet- men that´s life lige nu, og andre har klaret sig igennem det før mig...

Glade og positive hilsner til alle Jer der kiggede forbi... 

9 kommentarer:

 1. Det kan godt være det trækker tænder ud det speciale, men det er altså nogle lækre billeder du får skudt undervejs! Det lyder til, at have været en hel fantastisk fødselsdag for Ida - forsinket tillykke med hende!

  SvarSlet
 2. Tillykke med Ida! Det lyder som en hyggelig fødselsdagsweekend.
  Hvad er det for en kage? Den ser utrolig lækker ud!

  SvarSlet
 3. Tak for det- det var også VIRKELIG hyggeligt:-) Jordbærkagen er en gentagelse (efter kraftig opfordring fra fødselaren og gæsterne) fra sidste år. Opskriften finder du her:
  http://fiesfjollerier.blogspot.dk/2011/06/ida-3-ar.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Dén opskrift vil jeg gemme til en passende lejlighed.

   Inspireret af dit indlæg/billede købte jeg i øvrigt My Little Pony tegnefilm til min datter, og jeg skal da lige love for, at det er et hit! Det er så dejligt, når man kan få inspiration fra andre. Så tak for inspirationen (og opskriften). :)

   Slet
 4. Mums lækker kage! Og dejligt i alle havde en skøn dag. Jeg håber du snart er godt på vej med specialet, så der kan blive lidt afslapning til dig :-) Hvornår er det nu det skal afleveres?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie, men der er desværre lang igen med specialet, som skal afleveres 20.september...

   Slet
 5. Mmm, hvor ser den god ud(:


  Du er velkommen til at tage et kig forbi min blog(:

  www.kreaman.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Hvor ser det lækkert ud. og sikke en fin blog. du er velkommen til at kigge forbi min :)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar så jeg kan se, at du har været her...