9. jul. 2013

Sommerstemning...

Selvom vi ikke har ferie endnu, så har sommerstemningen ramt os! 
En meget stor is nydes i Djurs Sommerland, hvor vi allerede har været flere gange denne sæson. Jeg synes at det er et skønt sted med masser af gode forlystelser til børn i alle aldre, og så er der altid plads på de grønne områder, så man kan tage lidt pauser ind imellem rutsjeturene.


Et spontant besøg hos billigblomst.dk endte med en stopfuld bil... Vores nyanlagte "flisehave" er nu blevet lidt mere frodig at se på og knap så betonagtig:-) Blandt indkøbene var en stevia plante - den skal jeg have googlet lidt på, for jeg har ikke helt styr på, hvordan man anvender den i sin madlavning?!


I weekenden tog børnene og jeg ud til min fars sommerhus i Ebeltoft, hvor den fik hele armen med badning og bålhygge. Vi fik lavet popcorn med det nyindkøbte udstyr OG så fik både børnene og morfar smagt skumfidus-kiks for første - og absolut ikke sidste gang ;-)


Har til eftermiddag måtte jeg bukke under for søvnen efter en varm dag ved stranden med nogle dejlige børnehavebørn - og da jeg vågnede var der lavet grillmad og dækket op til en hyggelig aften i haven - det er sommerhygge...!

Fie

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud - sommer sol og hygge er det bedste!

  SvarSlet
 2. Årh det ser hyggeligt ud, håber i snart kan holde en velfortjent sommerferie.

  SvarSlet
 3. Øj, hvor emmer det bare af sommerstemning - hvem der bare havde en grillet skumfidus!

  - Anne

  SvarSlet
 4. Dejlige sommerbilleder, søde Fie! Det er SKØNT, at sommeren er over os igen:-)

  SvarSlet

Skriv endelig en kommentar så jeg kan se, at du har været her...