5. jul. 2015

Fødselsdagsfejring - Ida 7 år

I juni fejrede vi som vanligt Idas fødselsdag med besøg af venner og familie, og som noget noget nyt i år skulle pigerne fra klassen med hjem. Ida ville gerne have Hawaii-tema, og med lidt småindkøb og ved at låne os frem, fik vi bragt den ønskede stemning frem. Vejret kunne godt have været bedre,  da jeg havde planlagt en udendørs 7-års leg... - men lidt omrokering på posterne, og det hele lykkedes meget godt. Inspiration til skattejagten fandt jeg her.
Pga. en brækket storetå havde jeg hidkaldt hjælpere  (min far og søster), og det var skønt med hjælp til det praktiske, så manden og jeg kunne koncentrere os om at være  der for Ida og de 12 gæster :-)


Få dage forinden fik vi ved fælles hjælp kreeret denne pinata. 7-tallet er lavet af pap og pyntet med silkepapir fra Søstrene Grene.


Muffins efter denne opskrift.  Pigerne fra hendes klasse fik til opgave at pynte deres egen i 7 - årslegen... ET HIT!


Hun var glad og taknemmelig for alt omkring fødselsdagsfejringerne - og så er det det hele værd :-)

Nu vil lillebror også holde Hawaii-fødselsdag, når han fylder år... -men det kan nå at ændre sig et par gange inden september ;-)

Fie

1 kommentar:

  1. Hvor ser det bare fantastisk ud! Sikke en vidunderlig kreativitet :-) Håber I alle havde en skøn dag (selvom det er lidt tid siden nu). KH L

    SvarSlet

Skriv endelig en kommentar så jeg kan se, at du har været her...